Blogg
Retningslinjer for merkevaren “Verace Pizza Napoletana” (norsk versjon)
Forskrift om bruk av det kollektive varemerket "Verace Pizza Napoletana" - (Vera Pizza Napoletana). Produksjonsmetoder (‘Il Disciplinare’) Målet med denne "Disciplinare" er å etablere egenskapene til en godkjent "Verace Pizza Napoletana" - (Vera Pizza Napoletana)....
Vera Pizza Napoletana
Hva er Vera Pizza Napoletana? Vera Pizza Napoletana er en bevegelse hvis formål er å fremme og beskytte navnet og produktet "Pizza Napoletana"; en pizzastil og tradisjon som har sitt opphav i Napoli. Navnet "Vera", eller "Verace" betyr sann, ekte eller riktig....
Retningslinjer for merkevaren “Verace Pizza Napoletana” (engelsk versjon)
Original engelsk versjon. Regulations for obtaining use of the collective trade mark “Verace Pizza Napoletana” - (Vera Pizza Napoletana). Method of production (‘Il Disciplinare’) The aim of this ‘Disciplinare’ is to establish the characteristics of the approved...
Napolitansk pizzadeig – 72 timer kald heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 72 timer. 12 timer i romtemperatur på 21°c, og 60 timer i kjøleskap/kjølerom på 4°c. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62% og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å...
Napolitansk pizzadeig – 48 timer kald heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 48 timer. 12 timer i romtemperatur på 21°c, og 36 timer i kjøleskap/kjølerom på 4°c. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62% og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å...
Napolitansk pizzadeig – 36 timer kald heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 36 timer. 12 timer i romtemperatur på 21°c, og 24 timer i kjøleskap/kjølerom på 4°c. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62% og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å...
Napolitansk pizzadeig – 24 timer kald heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 24 timer. 6 timer i romtemperatur på 21°c, og 18 timer i kjøleskap/kjølerom på 4°c. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62% og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å lage...
Napolitansk pizzadeig – 12 timer romtemperert heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 12 timer i romtemperatur. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62%, hevetemperatur på 21°c og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å lage pizzadeig med annen hydrasjon,...
Napolitansk pizzadeig – 24 timer romtemperert heving
Dette er en oppskrift på napolitansk pizzadeig med total hevingstid på 24 timer i romtemperatur. Jeg har tatt utgangspunkt i en hydrasjon på 62%, hevetemperatur på 21°c og en mengde som gir totalt 4 bunner á 250 gram. Ønsker du å lage pizzadeig med annen hydrasjon,...
Tanker om bloggens utvikling og fremdrift
Mitt ønske er at bloggen skal bli en resurs for alle som ønsker å lære mer om pizza. Det skal være et oppslagsverk for alle. Fra den som bare ønsker oppskriften på en enkel pizza, til den som ønsker å bygge sin egen ovn og lære seg pizzafaget. Jeg har så vidt...