Blogg

Pizza intervju med Bjørn Krogsæter

Pizza intervju med Bjørn Krogsæter

Vokste opp med at vi hadde pizza kvar laurdag gjennom barndommen. Det var pizza med svært tjukk skorpe, nesten som eit foccaciabrød. Sausen og fyllet var også enkelt, sikkert for det meste kjøtdeig og tomatpurè, men det bringer likevel fram gode barndomsminner.

Test av Caputo Nuvola

Test av Caputo Nuvola

I helgen testet jeg ut det nye pizzamalet som kommer inn i sortimentet til Oluf Lorentzen kommende uke. Og jeg må si at jeg ble meget overrasket over kvaliteten på dette melet.   Det står i beskrivelsen at melet er laget for å få luftige deiger som gir luftige...

Pizza intervju med Frode Slettum

Pizza intervju med Frode Slettum

Som de fleste nordmenn så vokste jeg opp med «Norsk Pizza» som lørdagsmat. Den var tykk, den fylte en hel langpanne, eneste lovlig fyll var kjøttdeig, og Norvegiaen dekket det hele med skiver fra ostehøvelen.

Pizzadeig – Den ultimate oppskrift

Pizzadeig – Den ultimate oppskrift

Dette er en oppskrift jeg laget i forbindelse med noen pizzapakker jeg sendte ut til en del medlemmer av facebook gruppen «Pizzabakerne». Oppskriften er felles for fire typer melblandinger som jeg har satt sammen med forskjellige hevetider.   Mel til disse...