Blogg
Test av Chef Matteo Crosta 16″ pizzaovn – gassdrevet
Jeg har her testet Power sin Pizzaovn, Chef Matteo Crosta 16". Artikkelen er betalt og sponset av Power. Men som alltid informerer jeg oppdragsgiver på forhånd om at jeg utfører testen på min måte, og skriver en ærlig vurdering. Førsteinntrykket av Chef Matteo...
Biscotto stein tåler høy varme
Mange bytter ut de originale steinene i pizzaovner med egne biscotto steiner. Produsenten av Effeuno ovner har nå byttet ut den vanlige camotte steinen med en ny cementstein. Hverken camotte eller cementstein er særlig bra egnet til steking av pizza på høye...
Slik steker du napolitansk pizza best på pizzastål
Pizzastål er et veldig bra alternativ til deg som ikke har en pizzaovn. Man kan også bruke pizzastålet som et godt suplement til en liten pizzaovn om det er dårlig vær ute. Det er ikke alltid det i Norge passer seg slik at man får fyrt opp gassovnen eller vedovnen...
Test av BOSCH Series 6 kjøkkenmaskin
Jeg har her testet BOSCH sin series 6 kjøkkenmaskin. Artikkelen er betalt og sponset av BOSCH. Uavhengig av sponsing har jeg vært klar overfor produsenten på at jeg skriver en ærlig artikkel basert på de krav jeg har til å elte en pizzadeig.Jeg testet kjøkkenmaskinen...
Test av Effeuno P134HA 509 Evolution Extra Power
Jeg har testet ovnen Effeuno P134HA 509 Evolution Extra Power for Bakerovner.no. Ovnen føyer seg inn i en lang rekke tester av blant annet Effeuno ovner som jeg har gjennomført. Det er også en av de dyrere "hjemmeovnene" jeg har testet.Effeuno P134HA 509 Evolution...
Pizzamanis surdeigsstarter
Vi selger nå en surdeigsstarter i restauranten på Fossekallen. Her får du forklaring på hvordan den skal behandles. Surdeigstarteren (50-60 gram) selges som kjølevare og holder maks 4 grader. Det anbefales at man mater opp starteren før man lagrer den videre...
Test av pizzaovnene Effeuno N3 og N4
Jeg har testet ovnene Effeuno N3 og Effeuno N4 for Bakerovner.no. Jeg har testet flere andre typer Effeuno, og har også selv noen. Jeg må inrømme at jeg på forhånd var noe skeptisk. Jeg tenkte at dette var ovner som var "strippet" for å få ned prisen, og at det ville...
Test av pizzaovnen Etna Fermo fra Witt
Dette er den andre ovnen jeg tester fra Witt. Den forrige var en Etna Rotante, mens dette er en Etna Fermo. I likhet med Rotante er Fermo en gassovn i kategorien små pizzaovner. Men også denne er av de litt større små pizzaovnene i denne kategorien. Videoer og bilder...
Test av pizzaovnen Etna Rotante fra Witt
Jeg har fått tilsendt Pizzaovnen Etna Rotante fra Witt til testing. Dette er en gassovn i kategorien små pizzaovner. Når det er nevnt så er den av de litt større små pizzaovnene. Videoer og bilder fra testen finner du nederst i artikkelen.Informasjon i forbindelse med...
Episenteret for pizzagalskap forblir på Moi
Vi ble for ikke så lenge siden kontaktet av en stor norsk aktør som ønsket Pizzamani inn i et av sine handlesenter. Ved første øyekast virket det svært forlokkende med høy omsetning og gode utsikter for inntjening. Men det ble til slutt nei.De første tanker var...