Blogg

Pizzamanis surdeigsstarter

Pizzamanis surdeigsstarter

Vi selger nå en surdeigsstarter i restauranten på Fossekallen. Her får du forklaring på hvordan den skal behandles.   Surdeigstarteren (50-60 gram) selges som kjølevare og holder maks 4 grader. Det anbefales at man mater opp starteren før man lagrer den videre...

Test av pizzaovnene Effeuno N3 og N4

Test av pizzaovnene Effeuno N3 og N4

Jeg har testet ovnene Effeuno N3 og Effeuno N4 for Bakerovner.no. Jeg har testet flere andre typer Effeuno, og har også selv noen. Jeg må inrømme at jeg på forhånd var noe skeptisk. Jeg tenkte at dette var ovner som var "strippet" for å få ned prisen, og at det ville...

Episenteret for pizzagalskap forblir på Moi

Episenteret for pizzagalskap forblir på Moi

Vi ble for ikke så lenge siden kontaktet av en stor norsk aktør som ønsket Pizzamani inn i et av sine handlesenter. Ved første øyekast virket det svært forlokkende med høy omsetning og gode utsikter for inntjening. Men det ble til slutt nei.De første tanker var...

Test av Ooni Karu 16

Test av Ooni Karu 16

Denne påsken gjennomførte jeg en test av den nye ovnen Ooni Karu 16. Ovnen ble utlånt fra den norske importøren Piacere.   Litt info rundt testen av Ooni Karu 16 Som mannfolk flest er jeg ikke typen som er særlig glad i bruksanvisninger. Jeg vet ikke helt hva...

Test av Sage Pizzaiolo

Test av Sage Pizzaiolo

Sage Pizzaiolo er en ovn med mange og enkle muligheter. Ovnen er en av de minste jeg til nå har testet, men den yter bra sett i forhold til størrelsen. Den har mange muligheter og tar seg bra ut på kjøkkebenken.  Sage Pizzaiolo har både automatisk og manuell...