Ta toget for å besøke Pizzamani på Moi

Besøk restauranten eller delta på pizzakurs

Visste du at vi kun ligger 270 meter og 4 minutter fra togstasjonen? Vi får mange besøkende som tar toget for å få en god pizzaopplevelse på Moi. Ta turen du også.

Pizzamani på moi ved elven

Vi tilpasser oss ditt behov

Mange tenker ikke over hvor sentralt Pizzamani ligger på togstrekningen mellom Stavanger og Kristiansand. Du kan ta toget til Moi, spise pizza og nyte noe godt i glasset, deretter er veien kort tilbake til toget. Mange har besøkt oss på denne måten, og vi tilrettelegger åpningstiden der det trengs. Man må bare ta kontakt med oss på forhånd og avtale. Gjelder både restaurantbesøk og pizzakurs som vi har i et eget kursrom. Se togtider lenger nede på siden.

Moi stasjon
ovn og pizza salsiccia med friarielli

Besøk pizzeriaen

Ønsker du å ta toget for å besøke pizzeriaen vil vi tilpasse reservasjonen etter togtidene og ditt behov. Enten dere vil kombinere besøket med en tur i vår vakre natur eller kun spise, så tilpasser vi oss besøket ditt. Ta kontakt på telefon eller mail, så blir vi enige om et opplegg som passer for akkurat dere.

Klikk her for å kontakte oss.

pizzakurs på pizzamani på Moi

Pizzakurs på Moi

Vi har et eget rom bak restauranten som er spesielt tilpasset kurs og mindre arrangement/møter. Våre kurs kan tilpasses slik at dere kan komme med toget og returnere med toget, kunnskapsrike, mette og med de gode minnene fra en fin opplevelse.

Klikk her for å kontakte oss om pizzakurs.

teambuilding og arrangement på pizzamani

Egne arrangement og teambuilding

Er dere et firma eller organisasjon som ønsker en spesiell opplevelse i forbindelse med teambuilding? Eller er dere bare en vennegjeng som ønsker å gjøre noe litt annet? Vi kan tilpasse våre kurs slik at de passer deres behov. Kanskje vil dere bare bake ut deres egne pizza og kose dere? Vi er åpne for det meste.

Klikk her for å kontakte oss.

Det er enkelt å komme til og fra Moi med tog

I tabellene nedenfor finner du en oversikt over aktuelle togavganger som korresponderer med våre åpningsider. Ønsker du å besøke oss ut over ordinære åpningstider så må du kontakte oss i forkant. Kontakt oss her.

Våre ordinære åpningstider er:

  • Onsdag – fredag: 15:00 til 21:00
  • Lørdag: 14:00 til 21:00
  • Søndag: 14:00 til 19:00

 

Togtider fra Stavanger

togtabell stavanger moi til Pizzamani

Toget returnere fra Moi til Stavanger på følgende tidspunkt:

Mandag – fredag: 17:35, 19:28 og 21:43

Lørdag: 19:28 og 21:43

Søndag: 15:51 og 17;35

Togtider fra Kristiansand

Togtabell kristiansand til pizzamani på moi

Toget returnere fra Moi til Kristiansand på følgende tidspunkt:

Mandag – fredag: 18:30 og 21:10

Lørdag: 18:30

Søndag: 16:30 og 18;30

Det tar typisk 80 sekunder å steke en pizza