Pizzamani på Fossekallen

Åpningstider

Fredag: 12:00 – 22:00

Lørdag: 13:00 – 21:00

Søndag: 12:00 – 20:00

Ut over disse tidene kan vi ta imot grupper. Send forsepørsel på mail til fossekallen@pizzamani.no

Adressen er: Moiveien 1, 4460 Moi

Telefon restaurant: 48 17 33 76 (i åpningstiden)

NB!! Åpningstider som avviker fra ordinære åpningstider:

  • Fredag 28. juni til søndag 30. juni: STENGT
  • Fredag 19. juli til søndag 4. august : STENGT

Arrangement og tjenester

Foruten å drive restaurant med utsalg av pizzautstyr og varer, tilbyr vi også pizzakurs og lukkede arrangement for både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Vi kan holde faste opplegg eller skreddersy løsninger som passer dere. De fleste kurs og arrangement kan tilbys enten hos oss eller ute hos deg som kunde. Vi er tilpasningsdyktige og åpne for det meste. Åpningstider og dager kan tilpasses deg og ditt arrangement. Ta kontakt på fossekallen@pizzamani.no

Menyen vår

Her finner du restaurantmenyen: MENY RESTAURANT

Her finner du takeawaymenyen: MENY TAKEAWAY

Kurs på Fossekallen

Vi holder egne pizzakurs i lokalene på Fossekallen. Disse annonseres jevnlig på både facebook og denne nettsiden. Vi holder med jevne mellomrom også andre kurs og arrangement, slik som kaffekurs, vinkurs ølsmakinger og lignende. Nærmere informasjon om hvert enkelt kurs finner du ved å følge DENNE LINKEN.

Bestill tilpasset kurs

Vi kan arrangere egne pizzakurs for bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner. Disse kan enten gjennomføres hos oss på fossekallen, eller vi kan komme til et egnet lokale dere disponerer. Gjennomføringen kan gjennomføres i kombinasjon med andre sosiale arrangement etter ønske. Vi er fleksible.  Ved interesse send en mail til fossekallen@pizzamani.no så finner vi ut av det.

Arrangement på Fossekallen

Vi holder julebord, pizzakvelder, sommeravslutninger og andre sosiale sammenkomster for alle interesserte. Vi tar imot både bedrifter, lag, foreninger og private lag som ønsker en kjekk dag/kveld med eget opplegg hos oss. Minimum 20 personer og maksimum 36 personer. Ta kontakt på fossekallen@pizzamani.no for mer informasjon errer bestilling.

Pizzamani kommer til deg

Vi er ofte ute på oppdrag hos kunder. Vi holder både kurs, steker pizza for ansatte og kunder i bedrifter, for organisasjoner og enda til i konfirmasjoner. Vi har forskjellige typer ovner vi kan ta med, eller vi kan benytte din egen ovn om du har. Ta kontakt på fossekallen@pizzamani.no for mer informasjon eller bestilling.

Om Pizzamani

Eventyret startet egentlig tidlig på 80-tallet da jeg som barn var på ferietur til Rimini i Italia. Min store fascinasjon for pizza startet da på en restaurrant der jeg så kokken sjonglere pizzadeiger som en sirkusartist, og brukte en vedfyrt ovn til å steke i.

Etter denne opplevelsen har det alltid bodd en liten Pizzaiolo i meg, og for noen år siden bygget jeg min egen vedfyrte ovn på terrassen. Da den var ferdig startet jakten på den den optimale pizza. Jeg har siden lest bøker, gått på kurs hos en napolitansk pizzaskole, saumfart internett og plaget pizzakokker, produsenter og leverandører til bristepunktet.

En blogg ble startet og denne resulterte i en pizzagruppe på facebook som i dag (september 2022) har over 35-tusen medlemmer. Det ble etter hvert så mye utstyr og ingredienser å holde styr på at jeg måtte flytte hobbyen ut i et eget lokale. Derfra var veien kort til restaurant, kurs og nå boklansering.

Målet har hele tiden vært, og er fremdeles, deling av kunnskap om pizza og pizzabaking. Ikke noe er hemmelig, og oppskriften jeg bruker i restauranten deles med absolutt alle interesserte. 

René Munthe Eik