NB!! Vi har kun bord for maks 6 personer, og alle reservasjoner MÅ gjøres fra denne siden.

Er dere flere enn 6, må dere bestille ekstra bord i egen reservasjon. Vi prøver, men kan ikke garantere a bordene kan settes sammen.

Bruk skjemaet nedenfor når du reserverer bord på Fossekallen. Du kan gjøre reservasjoner for 1 til 6 personer. Er dere flere enn maks antall for bordet, må dere bestille flere bord. Får du ikke reservert er maksgrensen for gjester overskredet på det gitte tidspunkt. Du kan da prøve å velge en annen tid, eller endre antall personer. Dere disponerer bordet i maks 2 timer fra tiden dere reserverer. Er dere ikke ankommet innen 15 minutter fra det reserverte tidspunkt, så bortfaller reservasjonen automatisk. Det er kun mulig å reservere 30 dager frem i tid. Det er ikke mulig å reservere bord samme dag som reservasjonen legges inn. Da må dere ringe 48 17 33 76 (i åpningstiden).

Det er mulig å besøke oss uten å reservere bord, da vi alltid vil ha noen bord ledig for dropin. Men vi kan ikke garantere plass uten at reservasjon er gjort. Så ikke dra langveis fra uten å ha fått en bekreftelse på reservasjon. Alle bekreftelser blir sent på mailadressen som legges inn i reservasjonen. Husk å sjekke søppelposten om du ikke mottar mailen.

NB!! Får du ikke anledning til å komme MÅ du snarest mulig kansellere eller endre reservasjonen via knappen nedenfor her på denne siden! Siste frist for kansellering er klokken 09:00 dagen bordet er reservert. Og husk at du selv må kansellere via denne siden! 

Oppdaterte åpningstider finner du her; Åpningstider Fossekallen

Adressen til restauranten er: Moiveien 1, 4460 Moi

Skulle noe være uklart så kontakt oss på mailadressen fossekallen(a)pizzamani.no (men man kan ikke reservere bord via denne mailen, vi har ikke kapasitet til det)

NB!! Om du ikke møter til reservasjonen kan du bli ilagt et gebyr på 300,- kroner. Det er viktig at du leser all informasjon på denne siden før du gjør en reservasjon.

Vi gleder oss til ditt besøk!

Vil du endre eller kansellere din reservasjon?
Bruk skjemaet nedenfor når du endrer reservasjonen
Finn reservasjon
Reserver et bord
Kontaktopplysninger