Oppskrifter

Pizzabunn til italiensk pizza

Pizzabunn til italiensk pizza

Pizzabunn til italiensk og napolitansk pizza oppfattes av mange som en og samme ting. Men det er store variasjoner på hvordan en pizzabunn lages også i Italia. Pizzabunn basert på den napolitanske Men den pizzaen man vanligvis spiser når man er i Italia, eller besøker...

Siciliansk pizzasaus

Siciliansk pizzasaus

Det finnes utallige varianter av pizzasaus, og de fleste finner sin favoritt som de foretrekker. Det betyr ikke at du bør holde deg kun til en. Prøv gjerne flere typer slik at smaksløkene får utviklet seg litt. God pizzasaus til tykk bunn Denne sicilianske pizzasausen...

Pizzadeig på 72 timer

Pizzadeig på 72 timer

Dette er en av mine favorittoppskrifter på pizzadeig. Den er enkel å lage, krever lite utstyr og lager lite søl. Mulig at min bedre havldel ikke er helt enig i dette. Hun mener at jeg stort sett får kjøkkenet til å flyte av mel når jeg baker pizzadeig. Dette er en...

Pizzasaus á la Peppes Pizza

Pizzasaus á la Peppes Pizza

I 1970 ble Peppes Pizza etablert i Norge. Det startet med en restaurant på Frogner, men utviklet seg etter hvert til en kjede. Pizza ble så vidt introdusert for nordmenn på 60-tallet, men det var ikke før Peppes Pizza startet at den begynte bli virkelig kjent....

Oppskrift på poolish

Oppskrift på poolish

Poolish er en starter som kan brukes i stedet for vanlig gjær når man baker brød eller pizzadeig. Den er ganske våt og har en hydrasjon på 100%. Poolish - ingredienser og fremgangsmåte Den bør fortrinnsvis lages med kaldt vann slik at gjæringen tar litt lengre tid....

Oppskrift på hvit pizza

Oppskrift på hvit pizza

Har du lurt på hva hvit pizza er? Eller hvordan man lager en? Det er egentlig ikke noe mer komplisert enn sausen, eller fraværet av den. Hva er en hvit pizza? En hvit pizza kan egentlig være like mangfoldig som en hvilken som helst annen pizza. Den kan lages i mange...

Tre pizzadeiger blir til tre rundstykker

Tre pizzadeiger blir til tre rundstykker

På søndag var de fleste bortsett fra meg lei av pizza. Hva gjør man da når man har 4 deiger som har stått i to døgn og godgjort seg? Jo da lager man enkelt og greit rundstykker. Først pizza, så rundstykker Jeg lagde først en Pizza Marinara til meg selv. Så brukte jeg...

PIZZAMANI USA

Ny bok ute nå! Alt du trenger å vite for å lage perfekt amerikansk pizza hjemme