Blogg

Intervju med Francesco Solimeo

Intervju med Francesco Solimeo

Francesco Solimeo eier og driver Vesuvio Cafe & Pizzeria i Bjerregaards gate i Oslo. Han har drever restauranten siden 1. juni 2016. Han har her tatt med seg sine italienske tradisjoner fra Napoli som er bevis på den autentiske italienske maten og atmostfæren...

Pizza intervju med Bjørn Krogsæter

Pizza intervju med Bjørn Krogsæter

Vokste opp med at vi hadde pizza kvar laurdag gjennom barndommen. Det var pizza med svært tjukk skorpe, nesten som eit foccaciabrød. Sausen og fyllet var også enkelt, sikkert for det meste kjøtdeig og tomatpurè, men det bringer likevel fram gode barndomsminner.

Test av Caputo Nuvola

Test av Caputo Nuvola

I helgen testet jeg ut det nye pizzamalet som kommer inn i sortimentet til Oluf Lorentzen kommende uke. Og jeg må si at jeg ble meget overrasket over kvaliteten på dette melet.   Det står i beskrivelsen at melet er laget for å få luftige deiger som gir luftige...

Har du lest anbefalt informasjon?

Har du lest anbefalt informasjon?

Som medlem av facebookgruppen "Pizzabakerne", anbefales det at du leser gjennom litt informasjon før du deltar i diskusjoner og stiller spørsmål. I denne quizen kan man sjekke om man har fått med seg denne informasjonen.

Pizza intervju med Frode Slettum

Pizza intervju med Frode Slettum

Som de fleste nordmenn så vokste jeg opp med «Norsk Pizza» som lørdagsmat. Den var tykk, den fylte en hel langpanne, eneste lovlig fyll var kjøttdeig, og Norvegiaen dekket det hele med skiver fra ostehøvelen.