Blogg
Pizzadeig med Caputo Classica og Caputo tørrgjær
På søndag prøvde jeg ut kortfermentert pizzabunn med Meltypen Caputo Classica og gjæren Lievito secco. Begge varene testes ut i forbindelse med noen pizzapakker som jeg trekker blant medlemmene i facebookgruppen "Pizzabakerne". Varene er sponset av Oluf Lorentzen som...
Fremgangsmåte for blanding av pizzadeig
I denne leksjonen vil jeg gå gjennom den foretrukne måten å gå frem på for å lage en deig til Pizza Napoletana. Jeg kan med en gang fastslå at det finnes flere måter å lage en pizzageig på. Fremgangsmåten som brukes her i dette kurset er basert på min egen erfaring,...
Pizzadeig med poolish
I denne leksjonen skal vi lage pizzadeig ved å bruke en ganske bløt fordeig som kalles poolish. Oppskriften er tilpasset et antall timer som gjør det mulig å gjennomføre den selv om man er på jobb om dagen. Poolish er en fordeig, eller preferment som den også kalles,...
Pizza Napolitana med enkle råvarer
Det er ikke alle som har anledning til, eller er like interessert i å skaffe seg spesielle ingredienser for å lage seg en pizza. Ei heller ønsker de å bruke dagevis på å fermentere deigen. Derfor har jeg her laget en opplæringsvideo, samt en forklaring på hvordan det...
Vinn Pizzapakke fra Oluf Lorentzen!
Kunne du tenkt deg en slik pizzapakke? Alle medlemmer av facebookgruppen "Pizzabakerne" kan delta i trekningen av hele 10 slike pizzapakker!!! Følg denne linken for å melde deg inn i gruppen for å delta i trekningen. Vi har sammen med Oluf Lorentzen satt sammen...
Ny luke kan åpnes fra 00:01
Oluf Lorentzen bedrer tilgjengeligheten for private
Jeg har i dag hatt et møte med representanter fra leverandøren Oluf Lorentzen. Hensikten har vært å sjekke mulighetene for en bedre tilgjengelighet på kvalitetsprodukter knyttet opp mot pizzabaking for folk flest. Forpakninger var i denne forbindelse også et viktig...
Hvordan bruke PizzApp+
Jeg har etter hvert begynt å få såpass mange spørsmål i forbindelse med PizzApp+, at jeg nå tar en gjennomgang av den i et eget innlegg. Noen lurer på hvordan den brukes, mens andre lurer på hva de forskjellige uttrykkene som blir brukt betyr. En del lurer også på...
Meld deg inn i gruppen “Pizzabakerne” på facebook
Er du glad i pizza? Meld deg inn i Facebookgruppen "Pizzabakerne" da vel! Følg denne linken for å komme direkte til gruppen. Vi er en gruppe med nær 4500 medlemmer nå på facebook. Grunnen til at gruppen ble startet var at jeg fikk så mye henvendelser med...
Quiz med premie fra Piacere AS, importør av Ooni
I denne pizzaquizen kan du bli med i trekningen av 5 praktiske pizzakuttere fra Piacere AS, importør av Ooni For å være med i trekningen må du svare riktig på alle spørsmålene. Først da kommer du til løsningsordet som gir deltakelse i trekningen. Om du ikke klarer...