Blogg

Test av Wilfa Probaker

Test av Wilfa Probaker

Før Jul ble jeg kontaktet av en representant fra Wilfa med spørsmål om jeg kunne tenke meg å prøve den nye kjøkkenmaskinen deres, Wilfa Probaker. Det er alltid kjekt å teste ut nytt utstyr, så det takket jeg ja til, og i slutten på februar var den her hos meg.  ...

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Dette er en oppskrift som er beregnet å passe i en standard Detroit pizza-panne. Disse pannene er skråformet og er 2,5 x 10 x 14 tommer i høyde, bredde og lengde. Dette tilsvarer ca 6,5 x 25,5 x 35,5 centimeter.   Som i alle andre oppskrifter til pizza så er det...

Test av Smed Vesuv gass- og vedovn

Test av Smed Vesuv gass- og vedovn

I sommer hadde jeg gleden av å teste Smed T. Kristiansen sine to pizzaovner, "Vesuv Gass" og "Vesuv Ved". Og som det ligger i navnene er den ene gassdrevet og den andre vedfyrt.   Jeg har ingen økonomiske fordeler av å utføre denne testen, og den gjøres på mitt...

Pizzamanis Julekalender 2020

Pizzamanis Julekalender 2020

Nedenfor vil du finne en ny luke hver dag gjennom hele adventstiden. Klikk på Luken, besvar dagens spørsmål. Svarer du riktig vil du få opp en link for deltakelse. Alle som følger linken, fyller ut informasjonen og sender inn vil automatisk bli med i dagens trekning....

Test av Ooni Koda 16

Test av Ooni Koda 16

På sensommeren i år hadde jeg gleden av å teste ut den nye gassovnen Ooni Koda 16. Ovnen ble utlånt fra den norske importøren Piacere.   Litt rundt  selve testen av Ooni Koda 16 Innledningsvis vil jeg starte med å si at jeg ikke får betalt for å teste ovnen. Ei...

Test av pizzamel fra Molino Dallagiovanna

Test av pizzamel fra Molino Dallagiovanna

I forbindelse med at Bakerovner.no vurderer å importere pizzamel fra Molino Dallagiovanna, har jeg mottatt noen melprøver som jeg skal teste ut for dem. Jeg har her testet ut 7 av meltypene.   Meltypene som ble testet i denne omgangen Styrken på meltypene...