Blogg

Den eneste pizzaboken du trenger!

Den eneste pizzaboken du trenger!

Endelig er boken ute! Pizzaboken som gir deg det beste utgangspunktet for å lage perfekt napolitansk pizza hjemme. Når du har lest denne vil du med litt øvelse være i stand til å lage like gode pizza som de beste pizzaioli i verden. Og garantert bedre enn det du får...

Test av Ooni Karu 16

Test av Ooni Karu 16

Denne påsken gjennomførte jeg en test av den nye ovnen Ooni Karu 16. Ovnen ble utlånt fra den norske importøren Piacere.   Litt info rundt testen av Ooni Karu 16 Som mannfolk flest er jeg ikke typen som er særlig glad i bruksanvisninger. Jeg vet ikke helt hva...

Test av Sage Pizzaiolo

Test av Sage Pizzaiolo

Sage Pizzaiolo er en ovn med mange og enkle muligheter. Ovnen er en av de minste jeg til nå har testet, men den yter bra sett i forhold til størrelsen. Den har mange muligheter og tar seg bra ut på kjøkkebenken.  Sage Pizzaiolo har både automatisk og manuell...

Test av Wilfa Probaker

Test av Wilfa Probaker

Før Jul ble jeg kontaktet av en representant fra Wilfa med spørsmål om jeg kunne tenke meg å prøve den nye kjøkkenmaskinen deres, Wilfa Probaker. Det er alltid kjekt å teste ut nytt utstyr, så det takket jeg ja til, og i slutten på februar var den her hos meg.  ...

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Dette er en oppskrift som er beregnet å passe i en standard Detroit pizza-panne. Disse pannene er skråformet og er 2,5 x 10 x 14 tommer i høyde, bredde og lengde. Dette tilsvarer ca 6,5 x 25,5 x 35,5 centimeter.   Som i alle andre oppskrifter til pizza så er det...

Test av Smed Vesuv gass- og vedovn

Test av Smed Vesuv gass- og vedovn

I sommer hadde jeg gleden av å teste Smed T. Kristiansen sine to pizzaovner, "Vesuv Gass" og "Vesuv Ved". Og som det ligger i navnene er den ene gassdrevet og den andre vedfyrt.   Jeg har ingen økonomiske fordeler av å utføre denne testen, og den gjøres på mitt...