Blogg

Pizzamanis surdeigsstarter

Pizzamanis surdeigsstarter

Vi selger nå en surdeigsstarter i restauranten på Fossekallen. Her får du forklaring på hvordan den skal behandles.   Surdeigstarteren (50-60 gram) selges som kjølevare og holder maks 4 grader. Det anbefales at man mater opp starteren før man lagrer den videre...

Test av pizzaovnene Effeuno N3 og N4

Test av pizzaovnene Effeuno N3 og N4

Jeg har testet ovnene Effeuno N3 og Effeuno N4 for Bakerovner.no. Jeg har testet flere andre typer Effeuno, og har også selv noen. Jeg må inrømme at jeg på forhånd var noe skeptisk. Jeg tenkte at dette var ovner som var "strippet" for å få ned prisen, og at det ville...

Test av pizzaovnen Etna Fermo fra Witt

Test av pizzaovnen Etna Fermo fra Witt

Dette er den andre ovnen jeg tester fra Witt. Den forrige var en Etna Rotante, mens dette er en Etna Fermo. I likhet med Rotante er Fermo en gassovn i kategorien små pizzaovner. Men også denne er av de litt større små pizzaovnene i denne kategorien. Videoer og bilder...