Pizza
Oppskrifter på pizza med toppingforslag
Velkommen til pizzasamlingen for ekte entusiaster – en bloggfeed som gir deg det beste innen hjemmelaget pizza, samlet på ett sted!
Alle oppskrifter på pizza er listet opp nedenfor.
Pizza er ikke bare en rett – det er en lidenskap. Og her på denne siden finner du en stadig voksende samling av pizzaoppskrifter for alle som ønsker å mestre kunsten å lage pizza hjemme. Enten du er nybegynner eller en erfaren pizzabaker, vil denne bloggfeeden være din inspirasjonskilde til nye smaker, teknikker og varianter. Her oppdateres innholdet jevnlig, så hver gang du besøker siden, venter det deg nye pizzavarianter og ideer å utforske.
Fra klassisk napolitansk pizza med luftig skorpe og få, men nøye utvalgte ingredienser – til tykkere amerikanske stiler som Detroit-style pizza og kreative, rustikke varianter med spennende toppinger – her finnes det noe for enhver smak. Du vil finne oppskrifter som fokuserer på alt fra deigens oppbygning, langtidsheving og bruk av pizzastål, til sauser laget fra bunnen av og toppinger som kombinerer det tradisjonelle med det moderne.
Mange av innleggene gir deg også dypere innsikt i prosessene bak en god pizza – som hvorfor riktig meltype gjør en forskjell, hvordan du elter for å få den perfekte glutenstrukturen, og hvordan du kan bruke fordeiger som poolish eller biga for bedre smak og tekstur. Det er med andre ord ikke bare snakk om oppskrifter, men også om kunnskap og lidenskap for faget.
Denne samlingen er perfekt for deg som vil utvikle dine ferdigheter og variere middagsrutinene. Scroll deg gjennom feeden, velg en pizza som frister, og la deg inspirere til å prøve noe nytt. Med jevnlige oppdateringer og nye blogginnlegg er denne siden et levende arkiv av alt som har med pizza å gjøre.
Finn din neste favorittpizza – og la pizzagleden vokse!
Test av Caputo Nuvola
I helgen testet jeg ut det nye pizzamalet som kommer inn i sortimentet til Oluf Lorentzen kommende uke. Og jeg må si at jeg ble meget overrasket over kvaliteten på dette melet. Det står i beskrivelsen at melet er laget for å få luftige deiger som gir luftige...
Oppskrift på en super og korttidshevet pizza
Dette er en pizzadeig som i “pizzaverden” kalles for korttidshevet. Den skal heve i 8 timer som for enkelte nok allikevel kan virke ganske lenge. Men blant dem som hever deigene sine fra 24 til 96 timer så er dette for kort tid å regne. Ønsker du å lære mer om pizza...
Test av nye produkter fra Oluf Lorenten
I forbindelse med at Oluf Lorentsen får inn litt nye produkter i sortimentet sitt, så har jeg begynt å teste disse. Det vil komme flere tester etter hvert som jeg jobber meg gjennom produktene. Det er først og fremst melprodukter det dreier seg om. I denne omgang har...
Lørdagspizza med poolish tilpasset tidsklemma
Dette er en langtidshevet lørdagspizza av typen som er tilpasset tidsklemma. Når du får smakt den så er det nok også slutt på å lage pizza som kun heves et par timer. Du vil få en luftig og god bunn med mye smak uavhengig av hvilket fyll du har på. Forslag til...
Siciliansk pizza med todelt topping
Bunnen til en siciliansk pizza minner i stor grad om en focaccia. Den er litt tynnere enn det vi forbinder med klassisk focaccia, og denne varianten har en del sprøere skorpe. Beregn god tid når du lager siciliansk pizza Det tar noe lengre tid å lage en siciliansk...
Sort pizza med hvit eller rød saus
Her får du oppskrift på sort pizza med enten hvit eller rød pizzasaus. Det er ikke hver dag man finner på å lage sort pizza, og det er mange meninger om den. Jeg bare "måtte" prøve meg på å lage sort pizza. Jeg har bare sett bilder av det tidligere og aldri smakt det....
New York style pizza
Dette er en enkel New York styled pizza med kun ost og saus som topping. Ingredienser 1 porsjon New York pizzabunn Rikelig med New York pizzasaus 150 gram ferdig revet mozzarella (ikke den ferske typen) Fremgangsmåte Åpne pizzabunnen og bak den ut med hendene. Lag en...
Lørdagspizza i panne med surdeigsbunn
I forrige uke begynte enkelte i husholdningen å bli litt lei av pizza med napolitansk bunn. Da var det bare å legge til side alle egne preferanser til smak og perfeksjon, og starte forberedelsen av en helt enkel og grei lørdagspizza (selvfølgelig i tillegg til det...
New York pizza med pepperoni og smaksatt svinekjøttdeig
New York er stedet man mener at pizza ble introdusert for første gang i USA. Det sies at Gennaro Lombardi presenterte pizzaer i restauranten sin, der han kuttet av den størrelse kunden ønsket og solgte. Denne pizzastilen har en tynn bunn og en tynn cornicione...
Chicago deep pan pizza med smaksatt svinekjøttdeig
Chicago deep pan pizza er en stor og tung pizza med mye fyll. Det kan minne om en pai i måten den tilberedes og serveres. Og det litt spesielle er at pizzasausen kommer på toppen, og da etter at pizzaen er ferdig stekt. Du kan bruke mange typer fyll og ost på en slik...