Pizza
Oppskrifter på pizza med toppingforslag
Velkommen til pizzasamlingen for ekte entusiaster – en bloggfeed som gir deg det beste innen hjemmelaget pizza, samlet på ett sted!
Alle oppskrifter på pizza er listet opp nedenfor.
Pizza er ikke bare en rett – det er en lidenskap. Og her på denne siden finner du en stadig voksende samling av pizzaoppskrifter for alle som ønsker å mestre kunsten å lage pizza hjemme. Enten du er nybegynner eller en erfaren pizzabaker, vil denne bloggfeeden være din inspirasjonskilde til nye smaker, teknikker og varianter. Her oppdateres innholdet jevnlig, så hver gang du besøker siden, venter det deg nye pizzavarianter og ideer å utforske.
Fra klassisk napolitansk pizza med luftig skorpe og få, men nøye utvalgte ingredienser – til tykkere amerikanske stiler som Detroit-style pizza og kreative, rustikke varianter med spennende toppinger – her finnes det noe for enhver smak. Du vil finne oppskrifter som fokuserer på alt fra deigens oppbygning, langtidsheving og bruk av pizzastål, til sauser laget fra bunnen av og toppinger som kombinerer det tradisjonelle med det moderne.
Mange av innleggene gir deg også dypere innsikt i prosessene bak en god pizza – som hvorfor riktig meltype gjør en forskjell, hvordan du elter for å få den perfekte glutenstrukturen, og hvordan du kan bruke fordeiger som poolish eller biga for bedre smak og tekstur. Det er med andre ord ikke bare snakk om oppskrifter, men også om kunnskap og lidenskap for faget.
Denne samlingen er perfekt for deg som vil utvikle dine ferdigheter og variere middagsrutinene. Scroll deg gjennom feeden, velg en pizza som frister, og la deg inspirere til å prøve noe nytt. Med jevnlige oppdateringer og nye blogginnlegg er denne siden et levende arkiv av alt som har med pizza å gjøre.
Finn din neste favorittpizza – og la pizzagleden vokse!
Lørdagspizza med poolish tilpasset tidsklemma
Dette er en langtidshevet lørdagspizza av typen som er tilpasset tidsklemma. Når du får smakt den så er det nok også slutt på å lage pizza som kun heves et par timer. Du vil få en luftig og god bunn med mye smak uavhengig av hvilket fyll du har på. Forslag til...
Siciliansk pizza med todelt topping
Bunnen til en siciliansk pizza minner i stor grad om en focaccia. Den er litt tynnere enn det vi forbinder med klassisk focaccia, og denne varianten har en del sprøere skorpe. Beregn god tid når du lager siciliansk pizza Det tar noe lengre tid å lage en siciliansk...
Sort pizza med hvit eller rød saus
Her får du oppskrift på sort pizza med enten hvit eller rød pizzasaus. Det er ikke hver dag man finner på å lage sort pizza, og det er mange meninger om den. Jeg bare "måtte" prøve meg på å lage sort pizza. Jeg har bare sett bilder av det tidligere og aldri smakt det....
New York style pizza
Dette er en enkel New York styled pizza med kun ost og saus som topping. Ingredienser 1 porsjon New York pizzabunn Rikelig med New York pizzasaus 150 gram ferdig revet mozzarella (ikke den ferske typen) Fremgangsmåte Åpne pizzabunnen og bak den ut med hendene. Lag en...
Lørdagspizza i panne med surdeigsbunn
I forrige uke begynte enkelte i husholdningen å bli litt lei av pizza med napolitansk bunn. Da var det bare å legge til side alle egne preferanser til smak og perfeksjon, og starte forberedelsen av en helt enkel og grei lørdagspizza (selvfølgelig i tillegg til det...
New York pizza med pepperoni og smaksatt svinekjøttdeig
New York er stedet man mener at pizza ble introdusert for første gang i USA. Det sies at Gennaro Lombardi presenterte pizzaer i restauranten sin, der han kuttet av den størrelse kunden ønsket og solgte. Denne pizzastilen har en tynn bunn og en tynn cornicione...
Chicago deep pan pizza med smaksatt svinekjøttdeig
Chicago deep pan pizza er en stor og tung pizza med mye fyll. Det kan minne om en pai i måten den tilberedes og serveres. Og det litt spesielle er at pizzasausen kommer på toppen, og da etter at pizzaen er ferdig stekt. Du kan bruke mange typer fyll og ost på en slik...
Pizza med bacon, løk, oliven og cherrytomater
Denne pizzaen får en frisk og fin smak. To av grunnene til dette er den gode sausen som brukes, og de ferske cherrytomatene som legges på toppen etter steking. Benytt en god deig og en frisk tomatsaus Jeg brukte "Verdens enkleste og beste pizzasaus" samt "Pizzadeig på...
Napolitansk pizza med surdeigsbase
På onsdag var det en ny runde med pizza i huset. Jeg lagde tre pizzaer med bunner på 250 gram hver. De ble laget med den nye surdeigsbasen jeg kjøpte fra Italia. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er fornøyd med resultetet. Jeg startet et par dager i forveien Jeg...
Oppskrift på hvit pizza
Har du lurt på hva hvit pizza er? Eller hvordan man lager en? Det er egentlig ikke noe mer komplisert enn sausen, eller fraværet av den. Hva er en hvit pizza? En hvit pizza kan egentlig være like mangfoldig som en hvilken som helst annen pizza. Den kan lages i mange...