Pizza

Oppskrifter på pizza med toppingforslag

Velkommen til pizzasamlingen for ekte entusiaster – en bloggfeed som gir deg det beste innen hjemmelaget pizza, samlet på ett sted!

 

Alle oppskrifter på pizza er listet opp nedenfor.

Pizza er ikke bare en rett – det er en lidenskap. Og her på denne siden finner du en stadig voksende samling av pizzaoppskrifter for alle som ønsker å mestre kunsten å lage pizza hjemme. Enten du er nybegynner eller en erfaren pizzabaker, vil denne bloggfeeden være din inspirasjonskilde til nye smaker, teknikker og varianter. Her oppdateres innholdet jevnlig, så hver gang du besøker siden, venter det deg nye pizzavarianter og ideer å utforske.

Fra klassisk napolitansk pizza med luftig skorpe og få, men nøye utvalgte ingredienser – til tykkere amerikanske stiler som Detroit-style pizza og kreative, rustikke varianter med spennende toppinger – her finnes det noe for enhver smak. Du vil finne oppskrifter som fokuserer på alt fra deigens oppbygning, langtidsheving og bruk av pizzastål, til sauser laget fra bunnen av og toppinger som kombinerer det tradisjonelle med det moderne.

Mange av innleggene gir deg også dypere innsikt i prosessene bak en god pizza – som hvorfor riktig meltype gjør en forskjell, hvordan du elter for å få den perfekte glutenstrukturen, og hvordan du kan bruke fordeiger som poolish eller biga for bedre smak og tekstur. Det er med andre ord ikke bare snakk om oppskrifter, men også om kunnskap og lidenskap for faget.

Denne samlingen er perfekt for deg som vil utvikle dine ferdigheter og variere middagsrutinene. Scroll deg gjennom feeden, velg en pizza som frister, og la deg inspirere til å prøve noe nytt. Med jevnlige oppdateringer og nye blogginnlegg er denne siden et levende arkiv av alt som har med pizza å gjøre.

Finn din neste favorittpizza – og la pizzagleden vokse!

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Dette er en oppskrift som er beregnet å passe i en standard Detroit pizza-panne. Disse pannene er skråformet og er 2,5 x 10 x 14 tommer i høyde, bredde og lengde. Dette tilsvarer ca 6,5 x 25,5 x 35,5 centimeter.   Som i alle andre oppskrifter til pizza så er det...

Pinsa med Mortadella og små Mozzarellakuler

Pinsa med Mortadella og små Mozzarellakuler

Egentlig var det ikke pinsa jeg skulle lage i det hele tatt når jeg satte denne deigen. Jeg skulle egentlig teste ut et nytt pizzamel, Caputo Nuvola Super, og lage vanlige napolitanske pizzaer. Men etter at deigen var satt så lurte kona på om jeg ikke kunne lage samme...

Pinsa Romana – Min versjon

Pinsa Romana – Min versjon

Pinsa Romana er forholdsvis liten pizza i forhold til den klassiske Pizza al metro, også kalt pizza in pala. Det er en pizza der det brukes en deig med høy hydrering. Det kan muligens være litt vanskelig for en nybegynner å starte med denne.   Men har du bakt...

Test av Caputo Nuvola

Test av Caputo Nuvola

I helgen testet jeg ut det nye pizzamalet som kommer inn i sortimentet til Oluf Lorentzen kommende uke. Og jeg må si at jeg ble meget overrasket over kvaliteten på dette melet.   Det står i beskrivelsen at melet er laget for å få luftige deiger som gir luftige...