Blogg
Hvor oppdatert er du på innholdet her på Pizzamani?
Hvor mye vet du egentlig om det som står hern på bloggen Pizzmani? Her kan du få sjekket akkurat det? Lykke til!
Litt informasjon rundt min integritet som pizzablogger
For å være transparent i mitt arbeide med Pizzamani og facebook-gruppen «Pizzabakerne», ønsker jeg å klargjøre noen fakta i måten jeg jobber på med leverandører. Jeg ønsker ikke at noen skal tro at jeg er «kjøpt og betalt». Jeg er fri og uten forpliktelser til å mene...
Av og til, men bare av og til, får ikke alle det som de vil
Jeg vil bare få innlede med å si at 99,9% av tiden min som pizzablogger og administrator av facebook-gruppen "Pizzabakerne" består av pur glede. Denne hobbyen gleder meg så mye at jeg tror nesten ikke det finnes noe i hele verden som kan ødelegge den gode følelsen....
Test av Smed Vesuv gass- og vedovn
I sommer hadde jeg gleden av å teste Smed T. Kristiansen sine to pizzaovner, "Vesuv Gass" og "Vesuv Ved". Og som det ligger i navnene er den ene gassdrevet og den andre vedfyrt. Jeg har ingen økonomiske fordeler av å utføre denne testen, og den gjøres på mitt...
Hjelp til utregning av mengder i Pizzapp
Bruker du flere typer mel i pizzapp samtidig som du bruker poolish eller biga? Da kan pizzapp lure deg litt om du ikke følger med og regner litt selv. Jeg har laget et regneark som kan hjelpe deg med utregningen. Regnearket kan du laste ned her: Regneark for...
Pizzamanis Julekalender 2020
Nedenfor vil du finne en ny luke hver dag gjennom hele adventstiden. Klikk på Luken, besvar dagens spørsmål. Svarer du riktig vil du få opp en link for deltakelse. Alle som følger linken, fyller ut informasjonen og sender inn vil automatisk bli med i dagens trekning....
Test av Ooni Koda 16
På sensommeren i år hadde jeg gleden av å teste ut den nye gassovnen Ooni Koda 16. Ovnen ble utlånt fra den norske importøren Piacere. Litt rundt selve testen av Ooni Koda 16 Innledningsvis vil jeg starte med å si at jeg ikke får betalt for å teste ovnen. Ei...
Test av pizzamel fra Molino Dallagiovanna
I forbindelse med at Bakerovner.no vurderer å importere pizzamel fra Molino Dallagiovanna, har jeg mottatt noen melprøver som jeg skal teste ut for dem. Jeg har her testet ut 7 av meltypene. Meltypene som ble testet i denne omgangen Styrken på meltypene...
Når gjæren svikter og melet redder pizzaen
Når gjæren svikter pizzakokken er det greit å ha brukt et mel som tåler en feil eller to. I dette tilfellet viste det seg faktisk at en tørrgjær med god holdbarhet var helt død og uten virkning. Men resultatet ble til tross for dette helt superb! Det hele startet med...
Bli med i trekningen av en Effeuno P134H
Bli med i trekningen av en en pizzaovn til nesten 10.000,- kroner. Vi feirer at facebookgruppen "Pizzabakerne" har nådd utrolige 10-tusen medlemmer. Derfor vil vi trekke ut en premie blant alle som klarer å svare riktig på 3 spørsmål. Du kan prøve så mange ganger du...