Blogg

New York Style Pizza Med Pepperoni

New York Style Pizza Med Pepperoni

New York Style Pizza Med PepperoniPepperoni er hyppig brukt topping i USA, og den passer spesielt godt til New York pizza.Porsjoner 4Tid: 24-48 timerPasser til: Middag og kosInroduksjon Om Oppskriften Av: René M. Eik Tradisjonell New York pizza har ofte enkel topping...

Grønn Pesto

Grønn Pesto

Grønn PestoÅ lage egen fersk pesto kan jeg virkelig anbefale. Det er enklere enn dus kulle tro, og smaken synes jeg blir mye friskere enn ved bruk av kjøpepesto.Porsjoner VariererTid: 20 minutterPasser til: Pizza, pasta og brødInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik...

Tykk basilikumolje

Tykk basilikumolje

Tykk BasilikumoljeHer må du velge litt selv hvor tykk du vil lage oljen. Jeg liker den best når den nærmest er tykk som en pesto.Porsjoner ValgfrittTid: 15 minutterPasser til: Margherita SpagliataInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Her må du velge litt selv hvor...

Redusert tomatsaus

Redusert tomatsaus

Redusert TomatsausDenne sausen skal kokes godt inn slik at den blir tykk og ikke renner utover når den legges på pizzaen.Porsjoner 4-5Tid: 45-60 minutterPasser til: Margherita SpagliataInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Denne sausen skal kokes godt inn slik at...

Kompleks New York Saus

Kompleks New York Saus

Kompleks New York SausDette er en saus med mye smak. Enkelte er ikke så glad i ansjos, men jeg vil absolutt anbefale det som ingrediens i pizzasaus.Porsjoner 2 - 3Tid: 45 minutterPasser til: New York pizzaInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Dette er en saus med...

Pizza bolognese – Grandma style

Pizza bolognese – Grandma style

Pizza bolognese – Grandma stylePå denne varianten tar vi med oss den kjente pastasausen og benytter den på pizza.Porsjoner 4Tid: 44 - 52 timerPasser til: Middag og kosInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Grandma pizza er en type pizza som stammer fra Long Island,...

Italienske kjøttboller til pizza bolognese

Italienske kjøttboller til pizza bolognese

Italienske kjøttbollerDisse italienske kjøttbollene passer like bra til pizza som til pasta. Skal de på pizza stekes de ikke. Skal de til pasta må de stekes.Porsjoner 2 - 3Tid: 25 minutterPasser til: Pizza bologneseInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Disse...

Bolognese-saus – Ragù alla Bolognese

Bolognese-saus – Ragù alla Bolognese

Ragù alla BologneseRagù alla Bolognese er det italienske navnet på Bolognese-saus. En smakfull saus som kan brukes til både pizza og paste.Porsjoner 7 - 9Tid: 2 timerPasser til: Pizza bologneseInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Dette er en klassisk oppskrift på...

Plain New York Style Pizza

Plain New York Style Pizza

Plain New York Style PizzaDette er en fullstendig oppskrift på New York Style Pizza. Vi lager  deig, saus, baker ut og steker.Porsjoner 4Tid: 24-48 timerPasser til: Middag og kosInroduksjon Om Oppskriften Av: René M. Eik Tradisjonell New York pizza har ofte enkel...

Enkel New York saus

Enkel New York saus

Enkel New York SausDette er en enkel saus som er rask å lage uten at du trenger å koke den.Porsjoner 2Tid: 15 minutterPasser til: New York pizzaInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Dette er en enkel oppskrift med enkle og få ingredienser. Den tar kort tid å lage...