Oppskrifter

Pizza bolognese – Grandma style

Pizza bolognese – Grandma style

Pizza bolognese – Grandma stylePå denne varianten tar vi med oss den kjente pastasausen og benytter den på pizza.Porsjoner 4Tid: 44 - 52 timerPasser til: Middag og kosInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Grandma pizza er en type pizza som stammer fra Long Island,...

Italienske kjøttboller til pizza bolognese

Italienske kjøttboller til pizza bolognese

Italienske kjøttbollerDisse italienske kjøttbollene passer like bra til pizza som til pasta. Skal de på pizza stekes de ikke. Skal de til pasta må de stekes.Porsjoner 2 - 3Tid: 25 minutterPasser til: Pizza bologneseInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Disse...

Bolognese-saus – Ragù alla Bolognese

Bolognese-saus – Ragù alla Bolognese

Ragù alla BologneseRagù alla Bolognese er det italienske navnet på Bolognese-saus. En smakfull saus som kan brukes til både pizza og paste.Porsjoner 7 - 9Tid: 2 timerPasser til: Pizza bologneseInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Dette er en klassisk oppskrift på...

Plain New York Style Pizza

Plain New York Style Pizza

Plain New York Style PizzaDette er en fullstendig oppskrift på New York Style Pizza. Vi lager  deig, saus, baker ut og steker.Porsjoner 4Tid: 24-48 timerPasser til: Middag og kosInroduksjon Om Oppskriften Av: René M. Eik Tradisjonell New York pizza har ofte enkel...

Enkel New York saus

Enkel New York saus

Enkel New York SausDette er en enkel saus som er rask å lage uten at du trenger å koke den.Porsjoner 2Tid: 15 minutterPasser til: New York pizzaInroduksjon Om OppskriftenAv: René M. Eik Dette er en enkel oppskrift med enkle og få ingredienser. Den tar kort tid å lage...

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Oppskrift på Detroit style pan-pizza

Dette er en oppskrift som er beregnet å passe i en standard Detroit pizza-panne. Disse pannene er skråformet og er 2,5 x 10 x 14 tommer i høyde, bredde og lengde. Dette tilsvarer ca 6,5 x 25,5 x 35,5 centimeter.   Som i alle andre oppskrifter til pizza så er det...

Pinsa med Mortadella og små Mozzarellakuler

Pinsa med Mortadella og små Mozzarellakuler

Egentlig var det ikke pinsa jeg skulle lage i det hele tatt når jeg satte denne deigen. Jeg skulle egentlig teste ut et nytt pizzamel, Caputo Nuvola Super, og lage vanlige napolitanske pizzaer. Men etter at deigen var satt så lurte kona på om jeg ikke kunne lage samme...

Pinsa Romana – Min versjon

Pinsa Romana – Min versjon

Pinsa Romana er forholdsvis liten pizza i forhold til den klassiske Pizza al metro, også kalt pizza in pala. Det er en pizza der det brukes en deig med høy hydrering. Det kan muligens være litt vanskelig for en nybegynner å starte med denne.   Men har du bakt...

Pzzadeig med Biga

Pzzadeig med Biga

I denne leksjonen skal vi lage pizzadeig ved å bruke en veldig fast fordeig som kalles biga. Biga er en fordeig som vanligvis brukes til brødbaking. Men mange pizzakokker bruker også denne metoden. Biga er en fordeig, eller preferment som den også kalles, som har en...