Vi kan nå i samarbeid med Nettbutikken Økoland tilby alle våre besøkende 15% rabatt på alle ordinære priser i deres nettbutikk.

Økoland er en nettbutikk som springer ut fra den økologiske grossisten Norganic. De leverer sine varer til en rekke butikker, bakeri, storhusholdninger og industri i hele Norge. De fikk en del pågang fra private brukere da butikkene ikke hadde mulighet for å tilby hele sortimentet. Derfor besluttet de seg for å åpne en nettbutikk. Her de kunne de gi alle muligheten til å handle deres produkter.

Du kan nå få 15% rabatt hos Økoland

Pizzamani har nå gleden av å kunne tilby våre besøkende 15% rabatt i Økoland sin nettbutikk. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi kupongkoden «pizzamani15» når du du sjekker ut i kassen. Beløpet trekkes så fra på totalbeløpet ved utsjekking. Rabatten gjelder kun på ordinære priser, og ikke på allerede nedsatte varer.

Økoland har over 1000 økologiske varer i sitt sortiment. Sortimentet består av både matvarer, bakevarer, drikke, husholdningsartikler, non food, helse og treningsartikler. Her er noe for alle som ønsker å handle økologiske produkter.

Og for oss som er i overkant glade i pizzabaking, finnes det mange typer mel og råvarer til topping. Men rabatten gjelder naturligvis også for alle andre varer med ordinær pris i nettbutikken. Ikke bare råvarer til pizza.

For deg som er generelt glad i å bake, så finnes det et enormt utvalg av meltyper og forpakninger. Selv er jeg også svært glad i surdeigsbaking, så denne nettbutikken er det reneste eldorado for meg.

Ønsker du ytterligere informasjon om Økoland og deres produkter, så kan jeg anbefale deg å besøke bloggen deres. Her vil du finne masse nyttig informasjon og gode artikler i kategoriene økologisk kosthold, helse, ernæring oppskrifter og mye mer.

Så ta gjerne turen innom nettbutikken deres og la deg friste. Men husk å legge inn rabattkoden «pizzamani15» før du sjekker ut og betaler.

Til informasjon så mottar jeg ikke, og har heller ikke mottatt noe vederlag for bruk av denne rabattkoden. Jeg har på eget initiativ kontaktet Økoland og bedt om denne avtalen. Hensikten har kun vært å få tilby Pizzamani sine besøkene dette tilbudet.

Har du interesse for pizza, og ønsker å utforske mer? Meld deg gjerne inn i vår facebook gruppe, Pizzabakerne, for å dele og motta oppskrifter, tips og triks.

Les også: Mel til bruk i pizzadeig.