Jeg følger oppskrift og instruks for 24 timers deig her:https://pizzamani.no/pizzadeig-den-ultimate-oppskrift/
Opplever at pizzaballene, både bulk og i emnestørrelse mister ballformen og “tyter” ut kort tid etter de er lagt på plass. Når emnene er ferdig hevet (etter tiden) fyller deigen hele heveboksen. Pizzaen i seg selv blir luftig og fin men hva gjør jeg feil?
Hei.
Deigene vil sige litt utover, og jo bløtere deig jo mer vil de flyte ut. Men er ikke deigene veldig bløte så har du nok ikke klart å bygge opp godt nok gluten i deigen under elting.
Her kan du se hvordan deigen skal eltes: https://youtu.be/2AMB503yJHc?si=_D5SFarIMSGCdxqg
Og her kan du se hvordan deigen balles: https://youtu.be/RcKpVwaXxp8?si=ANl5hY95NeUGSeUa
Du kan også lese mer om elting av deig her: https://pizzamani.no/fremgangsmate-for-blanding-av-pizzadeig/
Please login or Register to submit your answer