Blogg

Hvit pizzasaus av Créme Fraiche

Hvit pizzasaus av Créme Fraiche

Hvit pizzasaus kan lages på like mange forskjellige måter som den mer vanlige røde pizzasausen. Pizza med hvit saus kalles vanligvis for hvit pizza. Hvit  pizza kan også være uten saus Om man dropper saus på pizzaen og kun bruker ost og topping, så kalles også dette...

Sort pizzabunn

Sort pizzabunn

Oppskrift på sort pizzabunn er nok en kuriositet som ikke ofte ser dagens lys. Men det har faktisk i en periode de siste årene været på menyen hos en del pizzarestauranter rundt i verden. Jeg fant informasjon om "fenomenet" ved en tilfeldighet mens jeg søkte på nettet...

Få 15% rabatt hos Økoland

Få 15% rabatt hos Økoland

Vi kan nå i samarbeid med Nettbutikken Økoland tilby alle våre besøkende 15% rabatt på alle ordinære priser i deres nettbutikk. Økoland er en nettbutikk som springer ut fra den økologiske grossisten Norganic. De leverer sine varer til en rekke butikker, bakeri,...

New York style pizza

New York style pizza

Dette er en enkel New York styled pizza med kun ost og saus som topping. Ingredienser 1 porsjon New York pizzabunn Rikelig med New York pizzasaus 150 gram ferdig revet mozzarella (ikke den ferske typen) Fremgangsmåte Åpne pizzabunnen og bak den ut med hendene. Lag en...

New York style pizzadeig

New York style pizzadeig

Dette er en pizzadeig som brukes til New York pizza. Deigen blir nok til 4 pizzabunner med en diameter på 30-31 centimeter. Deigen kan brukes etter 24 timer gjæring, men bør helst gjære i 48 timer før bruk. Og det gjør ikke noe om du lar den bli stående å gjære 3-4...

New York pizzasaus II

New York pizzasaus II

Dette er en pizzadeig som brukes til New York pizza. Deigen blir nok til 4 pizzabunner med en diameter på 30-31 centimeter. Deigen kan brukes etter 24 timer gjæring, men bør helst gjære i 48 timer før bruk. Og det gjør ikke noe om du lar den bli stående å gjære 3-4...

Lørdagspizza i panne med surdeigsbunn

Lørdagspizza i panne med surdeigsbunn

Pizzabakerne er en facebook gruppe for alle som liker, og lager pizza fra bunnen av. Her er alle velkomne, både erfarne og uerfarne pizzabakere, i alle aldre. Bli medlem i pizzabakerne ved å klikke på linken her: Pizzabakerne Fordelen er at alle kan delta Etter mye...

New York pizzasaus

New York pizzasaus

New York er stedet man mener at pizza ble introdusert for første gang i USA. Det sies at Gennaro Lombardi presenterte pizzaer i restauranten sin, der han kuttet av den størrelse kunden ønsket og solgte. Denne pizzastilen har en tynn bunn og en tynn cornicione...