Spørsmål & SvarKategori: Utstyr & LeverandørerHvilken pizzaovn og hvilke hevebokser anbefaler du?
eirkna asked 4 år ago

Hei!

Flott nettsted. Hvor har du kjøpt dine hevebokser med lokk? Jeg vurderer å gå til innkjøp av Effeuno ovnen du anbefaler. Er dette den mest anvendelige av ovnene du har prøvd? Tanken min er å kjøpe en ovn som dekker det meste av året.

Mvh,

Eirik

1 Svar
René Munthe Eik Forumvaktmestere answered 4 år ago

Hei!

Takk for tilbakemelidingen på nettsiden!

Heveboksene jeg hever pizzaballene i er kjøpt på IKEA. Det er disse boksene på 750 ml jeg bruker, og de er helt supre.

Når det gjelder pizzaovn, så kan jeg absolutt anbefale Effeuno om du skal ha en anvendelig ovn. Den kan brukes hele året både inne og ute. Den tåler naturligvis ikke regn, men den kan fint brukes på terrassen når det er oppholdsvær, eller undert tak.

Jeg bruker min både inne og ute. Den er forholdsvis lett, så jeg har den i kjelleren og tar den opp på kjøkkenet eller terrassen når jeg bruker den. Jeg har ikke plass til å la den stå på kjøkkenet. Jeg har den lave utgaven da jeg kun bruker den til pizza. Og så må man huske på at den krever en en del strøm. Så man bør ha en sikringskurs på minimum 15A der ovnen skal plugges inn.

Du bør også kjøpe med biscotto stein til den og bytte ut den steinen som medfølger. da får du best resultat på stekingen. Her er en artikkel jeg har skrevet om å velge pizzaovn.