Endelig er boken ute! Pizzaboken som gir deg det beste utgangspunktet for å lage perfekt napolitansk pizza hjemme. Når du har lest denne vil du med litt øvelse være i stand til å lage like gode pizza som de beste pizzaioli i verden. Og garantert bedre enn det du får på de fleste pizzarestauranter.

Hvorfor er denne pizzaboken så unik?

Det er fire forhold som setter denne pizzaboken i en særstilling og gjør den bedre enn andre.

 

Du kan bla litt i boken her

 

1. Jeg har ikke skrevet boken for å lære deg noe. Jeg har skrevet boken for å besvare spørsmålene jeg vet at har. Boken svarer på alle spørsmål som jeg har fått de siste årene via facebookgruppen Pizzabakerne. Jeg har gjennom denne tiden laget notater og bloggposter etter hvert som jeg har besvart innlegg i gruppen. For å slippe å skrive det samme om og om igjen har jeg laget innlegg som jeg har delt når samme spørsmål kommer igjen. Så dette er ikke en bok der jeg prøver å lære deg noe jeg kan. Det er en bok der jeg lærer deg det alle andre har lurt på. Har noen lurt på noe og jeg ikke har kunnet det, ja så har jeg lært meg det og svart på spørsmålet.

2. Jeg tar deg systematisk gjennom hele prosessen. Vi går fra det å forstå melet, til du står i eget hjem og serverer din egen familie og venner verdens beste pizza. Jeg tar det steg for steg med grundige forklaringer som er enkle å forstå.

3. Prosessene backes opp med gode steg for steg bilder. Samtidig som du leser og utfører selv, kan du følge bildene steg for steg slik at du hele tiden kan måle resultatet. Du kan se om det du gjør er riktig direkte av bildene. Jeg har også laget et eget underkapittel med tips som vil hjelpe deg enda bedre på vei.

4. QR-koder tar deg direkte til videoer som viser deg det du har lest og sett bilder av. Dette er den delen av boken jeg er mest fornøyd med. Ikke bare kan du lese og se steg for steg bilder. Du kan også scanne en QR-kode med mobilen og umiddelbart se at jeg gjør det samme som jeg nettop har forklart. Dette er rett og slett helt genialt om jeg skal få lov å si det selv. Dette er kvalitetssikring i praksis. Jeg sikrer at du etter å ha lest boken både kan og forstår hele innholdet.

Forside, bakside og innhold i boken

forside og bakside pizzabok
innhold pizzabok 1
innhold pizzabok 2
Pizzabok utbaking steking 4
Pizzabok preferment 5
Pizzabok oppskrifter 6
Pizzabok saus ost topping 3