Pizzabakerne er en facebook gruppe for alle som liker, og lager pizza fra bunnen av. Her er alle velkomne, både erfarne og uerfarne pizzabakere, i alle aldre.

Bli medlem i pizzabakerne ved å klikke på linken her: Pizzabakerne

Fordelen er at alle kan delta

Etter mye henvendelser via meldinger og mail, bestemte jeg meg for å opprette facebook gruppen “Pizzabakerne“. Det er lettere å svare på spørsmål direkte i en gruppe. Og da får også alle andre som lurer på det samme, muligheten til å lese svarene som kommer. Fordelen med en gruppe er også at man kan dele oppskrifter, tips og triks blant medlemmene. Vi har alle noe å lære, både erfaren som uerfaren.

Alle medlemmer har muligheten til å publisere innlegg, linker og bilder i gruppen. Det er ikke satt så store begrensninger, men alt som publiseres må være mest mulig relevant i forhold til pizzabaking.

Og dette er viktig: Ingen spørsmål er dumme eller unødvendige. Alle fortjener et svar når de lurer på noe. Det er viktig for dem som er mer erfarne å huske på at man har fått mye av sin kunnskap ved å stille såkalte “dumme spørsmål”.

Her er en opplisting av gruppens regler

  1. Vi lager pizza og deler kunnskap
    Gruppen er for alle som liker, og lager pizza fra bunnen av. Vi godtar alle verdens pizzastiler. Kunnskapsdeling er viktig, og vi oppfordrer alle medlemmer til å dele oppskrifter, tips og triks.
  2. Vær vennlig og høflig
    Vi er alle sammen om å skape et vennlig miljø. La oss behandle hverandre med respekt. Sunne diskusjoner er naturlige, men det kreves vennlighet.
  3. Del kun relevante blogger og artikler
    Man kan gjerne dele både egne og andres blogger og artikler. Men det er et krav at det er relevant i forhold til settingen det deles i. Delinger som oppfattes som spam og egenreklame vil bli slettet.

Velkommen! Meld deg inn i Pizzabakerne i dag!