Hei René
Jeg lurer på om du har noen tips til kjøp av kjøkkenmaskin som er god til å elte pizzadeig. Jeg har dårlig erfaring med den jeg har akkurat nå (en gammel electrolux major), den snurrer deigen mer enn den elter og glutenstrukturen blir aldri veldig god. Såvidt jeg har skjønt er spiralmixer det beste – men disse virker veldig dyre og vanskelig å få tak i(?) Noen generelle tips?
Mvh Aleksander
Hei.
Den beste kjøkkenmaskinen jeg har testet (og bruker selv) er Wilfa sin Probaker. Men den er litt dyr. Du kan se test her: https://pizzamani.no/test-av-wilfa-probaker/
Dernest kommer Bosch Series 6 som du kan lese test av her: https://pizzamani.no/test-av-bosch-series-6-kjokkenmaskin/
Ønsker du å gå for en rein spiralmikser så har Kys Probaker noen rimelige varianter. Her er link til nettsiden deres: https://kysnorway.no/
Og her er en test jeg gjorde: https://youtu.be/LKdt5gRQshQ?si=cibnGFM4HbD5H5cz
Er det mulig å si noe om Wilfa Probaker vs KYS probaker?
Slik jeg ser det er KYS overlegen til elting av deig, men Wilfa er mer allsidig når det kommer til andre bruksområder. KYS sin billigste med avtagbar bolle er vel på 12.000kr, wilfa lar deg slippe unna med inntill 7500kr, uten at jeg har sett nøye på de ulike fra Wilfa. Har i dag en litt eldre Kenwood som gjør jobben ok, men driver å ser etter alternativer til når den tar kveld.
Please login or Register to submit your answer