Nicolai Gustavsen asked 6 måneder ago

Hei, jeg eier i dag en Ankarsrum. men leser jo at mange sverger til spiralmixere. hva er din erfaring med Ankarsrum. mener å ha lest du eide en slik før. hvordan står denne seg for en ivrig hobbykokk mot wilfa pb og lignende. takk for svar!

1 Svar
René Munthe Eik Forumvaktmestere answered 4 måneder ago

Hei.

Jeg kjøpte for noen år siden en Ankarsrum og solgte den etter 2 uker. Det var ikke noe for meg.

Wilfa probaker er i en helt egen klasse. Det er den jeg bruker når jeg holder kurs og privat. I pizzeriaen bruker jeg en spiralmikser.

Sjekk også mitt svar på spørsmålet i denne linken: https://pizzamani.no/dwqa-question/tips-til-kjop-av-kjokkenmaskin/

mcnovy replied 2 uker ago

Jeg har kjøpt en Famaq, men det virker som om det er en altfor stor eltemaskin til 4 pizzaboller.
Jeg vurderer å bytte den ut med en Wilfa Probake, men har du prøvd å lage mindre porsjoner i Wilfaen? Kan du merke forskjell mellom Wilfaen og spiralmikseren? Altså, blir deigen fra spiralmikseren mer smidig, lettere å jobbe med, luftigere, smaker bedre osv., eller merker du ingen forskjell på de to?
Med andre ord, er spiralmikseren bare bedre i pizzeriaet fordi du lager større porsjoner?

PIZZAMANI USA

Ny bok ute nå! Alt du trenger å vite for å lage perfekt amerikansk pizza hjemme