Spørsmål & SvarKategori: DeigHva er beste måten å fryse pizzadeigen på?
Petter asked 4 måneder ago

Jeg ønsker å lage opp noen emner og fryse de til seinere bruk. Tenker gjerne at de kan tas opp før jobb og tines i kjøleskap til jeg kommer hjem. Hvordan ville du fryst de ned for noe slikt?

1 Svar
René Munthe Eik Forumvaktmestere answered 4 måneder ago

Jeg fryser alltid ned deiger når de er ferdig hevet.

Alt etter hvordan du hever deigene kan det være en fordel å kjøle dem ned i kjøleskapet etter at de er ferdig hevet og før frysing. De er da litt lettere å håndtere uten å måtte bruke mel eller olje.

Jeg pakker dem inn i gladpack og fryser dem ned. De trenger da 3-4 timer på kjøkkenbenken for å tine når de tas opp.

PIZZAMANI USA

Ny bok ute nå! Alt du trenger å vite for å lage perfekt amerikansk pizza hjemme