Spørsmål & SvarKategori: DeigElting av deig.
Eirik asked 4 uker ago

Hei Rene!

Først og fremst vil jeg takke deg for at du deler din kunnskap og lidenskap med alle oss som har en ekstra kjærlighet for pizza.

Jeg kjøpte boken din som så mange andre for en god stund siden. Her har jeg lært veldig mye! Takker og bukker så meget!

Har også deltatt på kurs med Fransesco Solimeo og fikk en del gode innspill også derifra, men det er en ting jeg ikke har fått til enda… Det er elteprosessen..

Har prøvd flere ganger, men ender opp med en deig som er noe trøblete å jobbe med. Baker jeg den ut så ønsker den veldig gjerne å trekke seg sammen.

Sist gang jeg laget deig brukte jeg oppskriften på din favorittdeig fra boken, men fikk det samme selvforskyldte problemet også der. En plass eller kanskje to gjør jeg noe feil, men har ikke løst den gåten enda. Gikk ikke over 24 grader under eltingen, så da er den eliminert om ikke annet

Den som står for eltingen er en KYS probaker mini.

Håper å høre fra deg

Vennlig hilsen

Eirik.

PIZZAMANI USA

Ny bok ute nå! Alt du trenger å vite for å lage perfekt amerikansk pizza hjemme