Hei, jeg eier i dag en Ankarsrum. men leser jo at mange sverger til spiralmixere. hva er din erfaring med Ankarsrum. mener å ha lest du eide en slik før. hvordan står denne seg for en ivrig hobbykokk mot wilfa pb og lignende. takk for svar!
Hei.
Jeg kjøpte for noen år siden en Ankarsrum og solgte den etter 2 uker. Det var ikke noe for meg.
Wilfa probaker er i en helt egen klasse. Det er den jeg bruker når jeg holder kurs og privat. I pizzeriaen bruker jeg en spiralmikser.
Sjekk også mitt svar på spørsmålet i denne linken: https://pizzamani.no/dwqa-question/tips-til-kjop-av-kjokkenmaskin/
Jeg har kjøpt en Famaq, men det virker som om det er en altfor stor eltemaskin til 4 pizzaboller.
Jeg vurderer å bytte den ut med en Wilfa Probake, men har du prøvd å lage mindre porsjoner i Wilfaen? Kan du merke forskjell mellom Wilfaen og spiralmikseren? Altså, blir deigen fra spiralmikseren mer smidig, lettere å jobbe med, luftigere, smaker bedre osv., eller merker du ingen forskjell på de to?
Med andre ord, er spiralmikseren bare bedre i pizzeriaet fordi du lager større porsjoner?
Please login or Register to submit your answer