Filter:AlleÅpneLøstLukketUbesvartSorter påVisningerSvarStemmerHva er bakersprosent?LøstRené Munthe Eik spurt 1 år ago • Diverse, Oppskrifter1877 views0 answers0 votesHvor lenge kan jeg heve Caputo Classica?LøstRené Munthe Eik besvart 1 år ago • Mel2122 views1 answers0 votesHvor lenge skal man heve i bulk og i ball?LøstRené Munthe Eik besvart 1 år ago • Gjær & Heving2496 views1 answers0 votesKan jeg sette deigen tilbake i kjøleskapet?LøstRené Munthe Eik besvart 1 år ago • Gjær & Heving3188 views1 answers0 votesHva er forskjellen på IDY og ADY gjær?LøstRené Munthe Eik besvart 1 år ago • Gjær & Heving2210 views1 answers0 votes Still et spørsmål KategorierDeig (3)Diverse (2)Gjær & Heving (4)Ingredienser (1)Mel (2)Oppskrifter (2)Utstyr & Leverandører (3)