Filter:AlleÅpneLøstLukketUbesvartSorter påVisningerSvarStemmerHva er bakersprosent?LøstRené Munthe Eik spurt 4 år ago • Diverse, Oppskrifter4797 views0 answers0 votesHvor lenge kan jeg heve Caputo Classica?LøstRené Munthe Eik besvart 4 år ago • Mel5796 views1 answers0 votesHvor lenge skal man heve i bulk og i ball?LøstRené Munthe Eik besvart 4 år ago • Gjær & Heving6294 views1 answers0 votesKan jeg sette deigen tilbake i kjøleskapet?LøstRené Munthe Eik besvart 4 år ago • Gjær & Heving10874 views1 answers0 votesHva er forskjellen på IDY og ADY gjær?LøstRené Munthe Eik besvart 4 år ago • Gjær & Heving6841 views1 answers0 votes Still et spørsmål KategorierDeig (3)Diverse (2)Gjær & Heving (4)Ingredienser (1)Mel (2)Oppskrifter (2)Utstyr & Leverandører (3)