Filter:AlleÅpneLøstLukketUbesvartSorter påVisningerSvarStemmerHvorfor ikke etterheve pizzadeig som med annen bakst?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving7203 views1 answers0 votesHva er bakersprosent?LøstRené Munthe Eik spurt 5 år ago • Diverse, Oppskrifter7407 views0 answers0 votesHvor lenge kan jeg heve Caputo Classica?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Mel8162 views1 answers0 votesHvor lenge skal man heve i bulk og i ball?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving8685 views1 answers0 votesKan jeg sette deigen tilbake i kjøleskapet?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving18345 views1 answers0 votesHva er forskjellen på IDY og ADY gjær?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving12214 views1 answers0 votes Still et spørsmål KategorierDeig (10)Diverse (3)Gjær & Heving (6)Ingredienser (3)Mel (4)Oppskrifter (2)Steking (2)Utstyr & Leverandører (5)