Filter:AlleÅpneLøstLukketUbesvartSorter påVisningerSvarStemmerHva er bakersprosent?LøstRené Munthe Eik spurt 3 år ago • Diverse, Oppskrifter4084 views0 answers0 votesHvor lenge kan jeg heve Caputo Classica?LøstRené Munthe Eik besvart 3 år ago • Mel4495 views1 answers0 votesHvor lenge skal man heve i bulk og i ball?LøstRené Munthe Eik besvart 3 år ago • Gjær & Heving5194 views1 answers0 votesKan jeg sette deigen tilbake i kjøleskapet?LøstRené Munthe Eik besvart 3 år ago • Gjær & Heving8509 views1 answers0 votesHva er forskjellen på IDY og ADY gjær?LøstRené Munthe Eik besvart 3 år ago • Gjær & Heving5291 views1 answers0 votes Still et spørsmål KategorierDeig (3)Diverse (2)Gjær & Heving (4)Ingredienser (1)Mel (2)Oppskrifter (2)Utstyr & Leverandører (3)