Filter:AlleÅpneLøstLukketUbesvartSorter påVisningerSvarStemmerHvorfor ikke etterheve pizzadeig som med annen bakst?LøstRené Munthe Eik besvart 4 år ago • Gjær & Heving6174 views1 answers0 votesHva er bakersprosent?LøstRené Munthe Eik spurt 5 år ago • Diverse, Oppskrifter6265 views0 answers0 votesHvor lenge kan jeg heve Caputo Classica?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Mel7345 views1 answers0 votesHvor lenge skal man heve i bulk og i ball?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving7688 views1 answers0 votesKan jeg sette deigen tilbake i kjøleskapet?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving15220 views1 answers0 votesHva er forskjellen på IDY og ADY gjær?LøstRené Munthe Eik besvart 5 år ago • Gjær & Heving9805 views1 answers0 votes Still et spørsmål KategorierDeig (9)Diverse (3)Gjær & Heving (6)Ingredienser (3)Mel (4)Oppskrifter (2)Steking (2)Utstyr & Leverandører (4)