Påmelding gjøres ved å sende en mail til pizzakurs@pizzamani.no.

NB!! Merk mailen med datoen for kurset du melder deg på.

Mailen må også inneholde følgende:

  • Fullt navn
  • Adresse
  • Mobilnummer

Melder du på flere deltakere i samme mail må du oppgi alles navn, samt at du må gi beskjed om alt skal betales under ett, eller dere skal betale hver for dere. Ved betaling hver for seg trenger jeg fullt navn , adresse og mobilnummer til hver enkelt.

Etter registrert påmelding vil du motta en mail om at du har fått plass på kurset. Deretter vil du motta en faktura som må betales innen 5 dager. Når betalingen er registrert innbetalt er deltakelsen bekreftet. Ved uteblivelse av betaling vil plassen være tapt og legges ut for salg på nytt.

Etter at du har betalt vil det være et avbestillingsgebyr på 10% frem til 4 dager før kursstart. Etter dette vil avbestillingsgebyret være 50%. Jeg vil naturligvis være behjelpelig med å få solgt plassen videre til andre. Om så skjer vil det kun bli belastet avbestillingsgebyr på 10%. Dette dekker administrasjon. Om man ønsker så kan man uten kostnader overdra plassen til andre. Da vil ingen gebyr bli ilagt, men vi trenger en melding om hvem som da vil delta i ditt sted.